OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Úvodní stránka » Články » Méthode Traditionnelle

Méthode Traditionnelle Champenoise

Tradiční šampaňská metoda

Méthode Traditionnelle nebo Méthode Champenoise je, jak název napovídá, tradiční metoda výroby šumivých vín z oblasti Champagne. Champagne dala světu šampaňské, které má ale své zákonistosti. Pravé šampaňské může samozřejmě pocházet jen ze Champagne. Druhým zákonem šampaňského je způsob výroby, na jehož konci jsou tolik oblíbené bublinky, které nedají spát milionům milovníků šumivých vín po celém světě. Tato originální šampaňská metoda je nazývána právě Méthode Traditionnelle a spočívá v druhotném kvašení v každé jednotlivé láhvi. Právě tento proces dává finálnímu vínu jemné perlení a komplexní chuť díky dlouhodobému kontaktu se sedlinou. Šumivá vína Bernard-Massard jsou vyráběna náročnou a nákladnou Méthode Traditionnelle, která je základem úspěchu a tradice nejslavnějšího lucemburského vinařství.

methode traditionnelle champenoise sumive víno Champagne sekt

Historie | Vinařství | Tichá vína | Šumivá vína | Grand Premier Cru

Doprava ZDARMA nad 2000 Kč
Sleva 5-10% na karton

- Doprava po celé ČR za 99,-
- Osobní odběr v Praze zdarma
- Degustační kartony
- Zboží SKLADEM
- Množstevní slevy
Články o víně

Zákaz prodeje alkoholu osobám mladším 18 let

Obchodní podmínky

Bernard-Massard E-shop